Teleurstellende dag voor FC Driebergen 1

Muta Sports

Wat een leuke middag had moeten worden werd om 16.30 geen prettig middag.

De uitwedstrijd bij ’T Vliegdorp die met veel vertrouwen tegemoet was gezien werd een dramatische nederlaag van 3-2.

Al was in de 1e helft niet te zien een oppermachtig FC Driebergen die de thuisploeg helemaal tot hun 16 meter terug drong.
En het was te danken aan hun doelman dat het doel schoon bleef. Al in de 8e minuut was het Lucas van Druten die een heel grote kans niet benutte en zo kwamen er nog legio kansen maar werden jammerlijk gemist.

FC Driebergen bleef de boven liggende ploeg en vergat de score te openen wat uiteindelijk in de 36e minuut gelukte uit een hele mooie en snelle aanval via Jelle Adema en Lucas van Druten scoorde de laatste heel beheerst de 0-1.

Men ging er even goed voor zitten en hoopte dat het eigenlijk voor de rust al afgemaakt kon worden maar daar kwam men bedrogen van uit,het stagneerde aan de voorwaartse om er een paar meer te maken en zo brak de rust aan met een 0-1 voorsprong.

Met de zelfde elf begon FC Driebergen de 2e helft wat al in de 46e minuut een domper werd het werd 1-1 uit een terechte toegekende strafschop 1-1. In de 62e minuut kwamen er 2 wissels in Jort Verhagen maakte zijn debuut voor Sven Evers en Daan Brouwer kwam in het veld voor Victor van Andel. Nog een debutant kwam er bij in de 75e minuut en wel Matijn Niessen die de positie achter innam.

Maar het spel werd er niet beter op , de ploeg bleef wel het meest in bal bezit maar er zat geen overtuiging in te langzaam tempo en had de pech dat ’T Vliegdorp ook nog aan de leiding kwam bij een van hun spaarzame aanvallen in de 80e minuut werd het 2-1 gevolg door 3 minuten later de 3-1.

Toen zakte de moed echt in de schoenen en wat de ploeg ook probeerde het bleef ploeteren en in de 88e minuut werd het nog 3-2 door een strafschop die feilloos werd gemaakt door Paul van Hofwegen. De zeer zwak leidende arbiter telde er 9 minuten bij maar ook deze meevaller werd niet benut en zo kwam er een eind aan een teleurstellende middag in Soesterberg.

Zaterdag as 25 mei de laatse competitie wedstrijd thuis FC Driebergen Za1 – VVJ Za 1 uit Utrecht aanvang 14.30

Tevens wordt dit de laatste wedstrijd van Paul van Hofwegen die 15 seizoenen de kleuren van het eerste gedragen heeft.