Tolga Albayrak Matchwinnaar

Hoenderdaal

In een bepaald geen beste wedstrijd maar wel met veel inzet heeft FC Driebergen een benauwde overwinning behaald op De Posthoorn uit Amersfoort. Het was spits Tolga Albayrak die ver in blessure tijd het winnende doelpunt maakte a la Burak Yilmaz van Galatasary.

De doelstelling van deze wedstrijd was na wat puntverlies in de laatste 3 wedstrijden om weer eens 3 punten in Driebergen te houden . Dat viel niet mee een stug verdedigend De Posthoorn maakte het de voorwaartsen van FC Driebergen behoorlijk moeilijk door hun meer fysieke kracht in de strijd te gooien.

Met reserve doelman Lennart Jansen tussen de palen zijn 1e volledige wedstrijd in het 1e wat hij goed volbracht begon FC Driebergen met combinatie voetbal via de snelle flanken. Maar er zat steeds wel een been van de stug verdedigende tegenstander tussen. Het waren Mathijs Brink en Pascal van Doorn die halverwege de 1e helft diverse uitgespeelde kansen niet benutte en vooral Mathijs Brink die met zijn geweldige inzet voor menig gevaar zorgde .Het bleef ook na deze kansen en diverse hoekschoppen tot aan de rust 0-0.

Een tweede helft zonder wissels aan beide kanten kreeg het zelfde spelbeeld te zien als het eerste gedeelte met toch wel strijd maar te veel acties die uiteindelijk bij de tegenstander kwamen.

Na in totaal 12 hoekschoppen genomen te hebben en de tijd steeds korter werd en ook de wissels met Jelle Adema en Kevin van Woudenberg en Robin Notenboom die de laatste 20 minuten in het veld kwamen brachten ook niet de gewenste kansen. Tot de laatste minuten bleef het spannend en wachten de trouwe aanhang op toch nog de winst die er uiteindelijk toch verdiend kwam .

Zoals al in de inleiding gememoreerd was het een schot wat tegen de paal belande en de rebound beheerst werd afgemaakt door Tolga Albayrak 1-0 dit vond plaats in de terechte blessure tijd wel sneu voor de tegenstander maar het spel bekeken een dik verdiende overwinning van FC Driebergen die zodoende zijn 2e plaats handhaafde.

Zaterdag as 9 maart een uitwedstrijd  Hercules Za1 –FC Driebergen Za1
Aanvang 14.30