Trainer gezocht voor MO17-1

Wegens omstandigheden is Fc Driebergen opzoek naar een nieuwe trainer voor de MO17-1. Dit team speelt hoofdklasse en doet bovenin mee.

Het is een leuke, gezellige maar vooral een erg gemotiveerde groep meiden. Er zit veel talent in deze groep maar ze willen graag ook nieuwe dingen leren en groeien als team.

We zijn dan ook opzoek naar een trainer of trainster die al wat ervaring heeft op het gebied van trainingen geven en coachen. Iemand die sterk in zijn of haar schoenen staat en wel van een uitdaging houd.

In ruil daarvoor heb je de kans om binnen een voetbalvereniging aan de slag te gaan waar de afdeling van vrouwen en meiden voetbal steeds groter word. Je komt op een afdeling waar een leuke groep trainers en teammanagers samenwerking om de meiden naar een hoger niveau te brengen maar vooral om de meiden lekker te laten voetballen. Plezier blijft natuurlijk altijd het belangrijkste.

Daarnaast bied de club je de kans om via de vereniging cursussen te volgen en diploma’s te halen. En natuurlijk krijg je trainingskleding van de club.

De meiden trainen op maandag avond van 20:00 tot 21:30 samen met Vr1 en op donderdag om 19:00 tot 20:00. Ze spelen op zaterdag.

Mocht je interesse hebben of toch nog iets meer informatie willen hebben neem dan contact op met de coördinator van de vrouwen afdeling: Tamara van Garderen, dit kan via het volgende mailadres: t-vgarderen@hotmail.com.