Trainer gezocht voor VO19-1

Fc Driebergen is opzoek naar een trainer voor aankomend seizoen voor de meiden van de VO19. Dit team speelde dit jaar als MO17-1 hoofdklasse en deed dit erg goed.

Het is een leuke, gezellige maar vooral een erg gemotiveerde groep meiden. Er zit veel talent in deze groep ze willen graag leren en groeien als team.

We zijn dan ook opzoek naar een trainer of trainster die al ervaring heeft op het gebied van trainingen geven en coachen. Iemand die sterk in zijn of haar schoenen staat en wel van een uitdaging houd. Als er al trainingspapieren zijn is dat mooi mee genomen.

In ruil daarvoor heb je de kans om binnen een voetbalvereniging aan de slag te gaan waar de afdeling van vrouwen en meiden voetbal steeds groter word. Je komt op een afdeling waar een leuke groep trainers en teammanagers samenwerking om de meiden naar een hoger niveau te brengen maar vooral om de meiden lekker te laten voetballen. Plezier blijft natuurlijk altijd het belangrijkste.

Daarnaast bied de club je de kans om via de vereniging cursussen te volgen en diploma’s te halen. En natuurlijk krijg je trainingskleding en een vergoeding van de club.

De meiden zullen waarschijnlijk volgend seizoen gaan trainen op maandag en donderdag avond van 20:00 tot 21:30. Ze spelen op zaterdag.

Mocht je interesse hebben of toch nog iets meer informatie willen hebben neem dan contact op met de coördinator van de vrouwen afdeling: Tamara van Garderen, dit kan via het volgende mailadres: t-vgarderen@hotmail.com.