Trainer of scheidsrechter worden? Kom naar de informatieavond dinsdag 21-juni 19.00-20.00!

Hoenderdaal

Wat? Train een jeugdteam of fluit regelmatig wedstrijden bij de jeugd

Waarom? Leuk, leerzaam en verdienen terwijl je voetbalt!!

Hoe? In onderling overleg

Meer info? dinsdag 21 juni 1900-2000 op de club.

Paul van Oosten (scheidsrechter@fcdriebergen.nl)

Eduard Baijs (ebaijs@xs4all.nl)

Je voetbalt al een tijd bij Fc Driebergen. En al die tijd word je getraind door een trainer en je wedstrijden worden (be)geleid door een scheidsrechter. Misschien denk je: “ik zou dat ook wel willen!”. Nou dat kan!

Fc Driebergen stimuleert de betrokkenheid van pupillen bij de club. Een steeds grotere groep is actief als scheidsrechter of trainer. Vanuit J/MO13-14-15 bij J/MO9-1011 en vanuit JO12 bij JO8. Actief zijn als trainer en scheidsrechter is niet alleen heel leuk, het ook leerzaam! Leidinggeven, stimuleren, enthousiasmeren en orde handhaven; het hoort er allemaal bij. We zien dat pupillen dit snel oppakken en steeds meer als leider/coach op het veld staan in de trainingen en wedstrijden die ze begeleiden, maar ook als ze zelf spelen!

Hoe we het precies gaan inrichten (o.a. wie traint wie/wanneer) hangt af van de aanmeldingen, voorkeuren, schooltijden, trainingstijden, etc. Dat doen we dus in onderling overleg.

Wel belangrijk is dat je er echt voor wilt gaan een heel seizoen lang! Het kan zijn dat je een keertje niet kunt (en kijkt of je vervanging kunt regelen), maar probeer altijd je afspraken na te komen.

Gooien we je zomaar in het diepe? Zeker niet (wel een beetje…). We regelen een cursus en begeleiding en zijn altijd beschikbaar voor vragen, opmerkingen en suggesties.

Je leert er dus veel van en krijgt er nog meer voor terug! We organiseren elk jaar een uitje (afgelopen seizoen lasergamen. En er staat ook een geldelijke beloning tegenover. De hoogte is afhankelijk van je leeftijd (in lijn met minimum jeugdloon). Voor scheidsrechters een vergoeding per gefloten wedstrijd. Voor trainers een bedrag voor een heel seizoen.

Heb je ook interesse om scheidsrechter of trainer te worden? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 21 juni 19.00 – 20.00 uur op de club. Neem je ouder(s) mee als die ook vragen hebben.

Heb je nu al vragen neem dan contact op met je trainer/coach of met Paul van Oosten (scheidsrechter@fcdriebergen.nl) of Eduard Baijs (ebaijs@xs4all.nl) voor meer informatie.