Uilenburcht wint schoolvadertoernooi

Nozawa

Het schoolvadertoernooi 2018 is weer gespeeld, hetzij dat het dit jaar door de weersomstandigheden in 3 avonden afgewerkt is.

Zonder grote blessures, alleen 2 koppen tegen elkaar welke door de EHBO dames Moniek en Marielle vakkundig met knippen en plakken opgelost werd. Grote afwezige dit jaar was de Zonheuvelschool.

Met 7 scholen en 8 teams is de eerste avond gestreden voor een plaats in de winnaarspoule. In 2 poules waarvoor de beste 2 teams per poule zich plaatsten. De overige teams spelen dan om de kleine bokaal in de verliezerspoule.

De Dolfijn, Valkenheuvel en Uilenburcht 1 en 2 moesten uitmaken wie er dit jaar met de wisselbeker naar school terug zou gaan welke gesponsord is door Assurantiƫn E v Andel en Advocatenkantoor J v Andel .

In de verliezerspoule streden de de Kring Akker,de Kring Sparrenlaan,Coolsma en de Vuurvogel om de kleine beker.Nadat de stof was opgetrokken kwam de Kring Sparrenlaan als winnaar uit de bus van de kleine finale.

De strijd om de grote wisselbokaal werd pas in de laatste wedstrijd in onderlinge confrontatie tussen de Uilenburcht 1 en de huidige bekerhouder de Valkenheuvel beslist. Uitslag 2 – 0 voor de Uilenburcht. Dus dit jaar een nieuwe eigenaar van de wisselbeker.

Al met al een geslaagd sportief toernooi mede door de deskundige leiding van de scheidsrechters.
Bedankt allen en graag tot volgend jaar .

Arie en Ruud.