Uitbreiding Digitaal Wedstrijdformulier B-categorie senioren

De KNVB voert met ingang van zaterdag 2 en zondag 3 maart het Digitaal WedstrijdFormulier (DWF) in voor alle B-categorieteams van de senioren en veteranen mannen en vrouwen. Voor FC DRIEBERGEN betekent dit dat naast het eerste elftal ook alle andere seniorenteams met het DWF gaan werken. Dit heeft met name invloed op de werkzaamheden van de leider, de scheidsrechter en de wedstrijdcoördinator. Leiders bereiden de teamindeling voor, scheidsrechters keuren voor de wedstrijd passen goed en controleren of de juiste mensen op het DWF staan en vullen na de wedstrijd de uitslag en eventuele gele of rode kaarten in.
Ben je leider van een seniorenteam van de zaterdag of de zondag? Mannen of Vrouwen? Ga dan vast naar http://bestuurders.voetbal.nl/article/overzicht/27364/klikmodel-om-te-oefenen-invoering-dwf-categorie-b en klik op ‘Klikmodel DWF – Categorie B’ om te oefenen met het DWF. Vanuit het wedstrijdsecretariaat zullen we een aantal zaken voorbereiden. We zullen jullie binnenkort nader informeren over de invoering van het DWF. Wil je meer weten over het DWF: klik dan op de link ‘Handleiding DWF’ onderaan het bericht van de KNVB.
Voor alle duidelijkheid: De B-categorie van de jeugd blijft nog met het papieren wedstrijdformulier werken en heeft voorlopig nog niet met deze ontwikkeling te maken.
Bestuur FC DRIEBERGEN