Update van het bestuur

Heiko Gorter Makelaars

Aan alle mensen die FC DRIEBERGEN een warm hart toedragen,

Afgelopen woensdag, 19 mei, zijn er nieuwe corona versoepelingen ingegaan. Zo kunnen voetballers vanaf 27 jaar weer voetballen in een maximale groepsgrootte van dertig personen. Helaas op anderhalve meter van elkaar.

De kantine blijft voor alsnog dicht, maar het terras is op zaterdagmiddag open. Uiteraard blijven de corona-maatregelen van kracht, maar het is dus weer mogelijk om elkaar daar buiten te ontmoeten tot maximaal 50 personen tegelijk.

Net zo als het vorige seizoen zullen er voetbal activiteiten in de zomerperiode voor de jeugd worden georganiseerd door vrijwilligers. Meer informatie hierover volgt in de komende weken.

Op 1 juli bestaat FC DRIEBERGEN alweer 10 jaar! Natuurlijk gaan we hier aandacht aan geven, maar wat precies hangt af van wat er rond dat tijdstip weer mag.

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. We gaan uit van een normale start met het spelen van KNVB wedstrijden voor al onze teams.

Het laatste nieuws van de KNVB over de impact van Corona op het voetbal kun je hier lezen. Via onze website en andere communicatiekanalen blijven we jullie op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen.

Pas goed op jezelf en je dierbaren! Tot gauw op of langs het veld.

Het bestuur