Van horen zeggen…

Van der Sluijs Auto's

Zaterdag was onze 4e thuiswedstijd tegen onze buren uit Cothen. Ik was er zelf niet bij vanwege ziekte en omdat er wel foto’s waren gemaakt door onze huisfotograaf Johan heb ik de verleiding niet kunnen onderdrukken om er een verslag aan te wijden.

Er was in ieder geval een aftrap, ik weet dat Maurice de 1-0 liet aantekenen met waarschijnlijk een dwarrel schot die uit de koker kwam van de altijd aanwezige Jeffrey. Ik heb ooit iemand horen zeggen dat voetballen is simpel maar het moeilijkst is om simpel te voetballen. In dit perspectief zal de 2e goal van Jeffrey wel tot stand zijn gekomen. Ik ben wel op de hoogte gehouden wat het score verloop was gedurende de wedstrijd. Kreeg ook te horen dat de tegenstander slecht was maar misschien waren wij wel zo goed? Want laten we dit niet vergeten, je gaat het pas zien als je het doorhebt.

De altijd goed fluitende arbiter Dhr Schornagel floot na 45 min voor de rust en met een zucht van verlichting zochten de SVF spelers, net als de puppy’s die op zoek waren naar moeders tepel, de weg naar hun kleedkamer.

Mij rest nog te vertellen dat Kevin de 3-0 aantekende en dat daarmee het eindresultaat op het scorebord stond genoteerd. SVF droop af naar hun laatste rustplaats en het 2e van FCD pakte daarmee de koppositie over.