Vanaf vrijdag 7-weekse voetbalclinic FCD met Ubuntu, schrijf je in!

Heiko Gorter Makelaars

Vanaf 8 maart 2019 zal de jeugdopleiding van FC Driebergen gaan samenwerken met Ubuntu Sport. Het bedrijf, waar FC Driebergen hoofdtrainers Rik Schrurs en Christiaan Hageraats (foto) werkzaam zijn, zal in samenwerking met trainers van FC Driebergen op vrijdagmiddag 8 maart starten met een 7-weekse cyclus van trainingen. Tijdens deze extra trainingen kunnen kinderen van 7 tot met 13 jaar van elk niveau zich ontwikkelen op sportief en persoonlijk vlak.
Je hoeft geen lid te zijn van FC Driebergen om deel te nemen aan deze clinics. De clinics zijn uiteraard toegankelijk voor zowel meisjes als jongens.

Voetbaldagen
In de meivakantie zullen er ook gezamenlijk voetbaldagen georganiseerd worden, zodat kinderen tijdens hun vakantie met veel plezier kunnen sporten met vriendjes en vriendinnetjes.

Methode
De Ubuntu Sport methode is ontwikkeld samen met professionals op zowel pedagogisch, didactisch als voetbalvalk. Door de Ubuntu Sport methode zullen kinderen in staat worden gesteld om het maximale uit hun potentie te halen zodat zij hiervan profiteren, zowel binnen als buiten het veld.

Kosten
De kosten voor de 7-weekse cyclus bedragen €70. Dit is inclusief fantastisch Nike voetbaltenue t.w.v. € 40 van Ubuntu Sport. Deze is later ook te gebruiken voor de voetbaldagen en overige clinics.

Data
op onderstaande dagen van 17:00 tot 18:00 
8 maart
15 maart
22 maart
29 maart
5 april
12 april
19 april

/https://www.ubuntu-sport.com/aanmelden/evenementen/fc-driebergen-voorjaar-clinic-7x/