MO13-1 pakt eerste competitie overwinning in Montfoort

Thesio ICT Proffesionals

Op een warme zaterdagmiddag de wedstrijd uit tegen het eveneens puntloze Montfoort. Daar lagen kansen om eens iets te doen aan die vervelende 0 punten achter onze naam op de ranglijst. We begonnen als gebruikelijk met Eefje op doel. Vanaf de aftrap speelden we goed op de aanval. Veel dreiging van ons en de tegenstander kwam weinig tot aanvallen. Het eerste kwartier veel overwicht maar geen echte grote kansen. In de 15-de minuut kreeg Febe de bal voor de goal en met een goed schot legde ze de 0-1 er voor ons in. In de 26-ste minuut was het weer raak. Phine krulde een corner in een keer in de goal van onze tegenstander. Prachtige goal. Iedereen verrast en blij. Op slag van rust maakte Febe er na een mooi solo ook nog 0-3 van.

Dan denk je nu gaan we in de tweede helft gewoon lekker verder met scoren maar dat gebeurde niet. Met nu Febe op de goal speelden we wel goed en kregen we ook heel wat kansen, maar de bal ging er niet meer in. Sterker nog de bal vloog er twee keer kort na elkaar bij ons in vanuit een corner. Zo werd het echt tegen de verhouding in aan het eind van de wedstrijd toch nog spannend.

Gelukkig bleef het 2-3 voor ons en hadden we de eerste overwinning in de competitie binnen.