Veteranenvoetbal bij FC DRIEBERGEN

FC Driebergen is een  bloeiende voetbalvereniging waar jong en oud, recreatief en prestatiegericht kan voetballen.  Met het klimmen der jaren echter is het niet voor iedereen meer op te brengen om in competitieverband een hele wedstrijd van twee keer drie kwartier te spelen. FC Driebergen neemt nu het initiatief om een aantrekkelijke  speelmogelijkheid te creëren. Daarmee wordt aangesloten op het KNVB programma voor 35+/45+ spelers die in 7-tallen op een half veld spelen.

Dat kan binnen de eigen vereniging, waarbij de eigen 7-tallen tegen elkaar spelen, maar er kunnen ook wedstrijden worden georganiseerd met naburige verenigingen. Voor degenen die toch wat meer willen, organiseert de KNVB in het voorjaar en in het najaar competities van 4 à 5 teams die tegen elkaar spelen.

FC Driebergen wil graag de gelegenheid bieden voor het 35+/45+ voetbal. De bedoeling is dat er dan wedstrijden worden georganiseerd -onderling of in kleine competitie- op de zondagmiddag. Degenen die belangstelling hebben kunnen contact opnemen met Piet de Wildt (piet.de.wildt@casema.nl), bij voorkeur niet later dan 28 februari. Bij voldoende belangstelling gaan we nog dit voorjaar van start.