Voetgolftoernooi 2023

van Raalten Bouwadvies

Woensdag 24 mei donkere wolken onderweg naar ‘t-ailand van Maurik en een fris windje, maar niets houd de mannen van de FcDriebergen Businessclub tegen. Aangevuld met de Coach, Teammanager en de twee beste spelers van het eerste zijn ze klaar om het onderlinge gevecht aan te gaan. Er werd nog gezegd meedoen is belangrijker dan winnen maar dat werd achteloos in de wind geslagen, er is maar 1 doel en dat is winnen. Nadat de teams op niveau geselecteerd waren gingen ze allen op pad met de bal onder de arm om zo verbeten aan het jaarlijkse voetgolf toernooi te beginnen.

Gelukkig was de kampioen van vorig jaar Danny ziek thuis gebleven. Dat scheelt weer competitie zie je Paul Brink en dat altijd fanatieke Rogier de Mol denken. De aftrappen worden genomen en tevens de eerste hindernissen. In team BC1 gaat Max Mehrengs direct vol aan de leiding en werkt de eerste holes af met 2tjes en 3tjes. Remco Sikking van Hoenderdaal een aspirant deelnemer laat dit niet zomaar gebeuren en blijft strak in het kielzog volgen. Het schijnt dat de geur van de hoofdprijs een Magnum fles Balfour Gin zeker een positief effect op alle deelnemers heeft.

In team BC5 gaat het er iets minder aan toe maar dat drukt de pret niet bij Erik Slettenhaar, Marc Sleddens en Dennis Sturkenboom ze houden elk hun totaal score dan ook zeer netjes onder de 100 punten. En dan op naar de prijsuitreiking onder het genot van een paar frisse drankjes en wat hete ballen gaat de Hoofdprijs als verwacht naar Max met maar liefst 62 punten! Tevens een mooie tweede plaats voor Valentijn Zegwaart en het brons ging verdiend naar Jesper van Doesburg.

Iedereen bedankt voor deze fantastische avond en we kunnen niet wachten tot volgend jaar!

Wil je ook meedoen? Wordt dan snel lid van onze gezellige Business Club! sponsoring@fcdriebergen.nl