Voor de B-spelers en ouders

De eerste trainingen van de B selectiespelers zitten erop. Gesprekken met spelers en ouders hebben mij een wat ander beeld gegeven op de indeling van de B voor komend seizoen dan dat ik heb doorgekregen.

Eveneens heb ik informatie ontvangen van enkele ouders over de trainingstijden. Op basis hiervan ben ik gaan puzzelen en in overleg met ouders/trainers opnieuw naar de trainingstijden en indeling van de B-junioren gaan kijken.

Ik ben op het volgende uitgekomen:

  • De B2 en B3 gaan tegelijk trainen, dat wil zeggen dat ze gaan trainen op:

–       maandag van 19h30 tot 20h40 op veld 3

–       woensdag van 19h00 tot 20h10 op veld 2

  • De trainingstijden van de B1 gehandhaafd moeten blijven in verband met de beschikbaarheid van Mitch Maas als gediplomeerd trainer.
  • We op maandag 2 september starten met de eerste training voor de B2 en B3.
  • De eerste twee weken ik zelf de trainingen op me zal nemen om een goed beeld te krijgen van de talenten van deze B-spelers.
  • Op basis van de trainingen we, samen met de bekerwedstrijd van de B2 op 7 september, voor 14 september een nieuwe indeling van de B2 en de B3 zullen maken. Dan is ook bekend wie er uit de B Selectie doorstromen naar de B2.
  • De B2, net als de B1, op 2e klasse niveau speelt, dat gaat wat vragen van de mannen en het team, een mooie uitdaging.

Ondertussen zijn en blijven we op zoek naar ouders die deze teams willen trainen en begeleiden zodat we goed kunnen starten met de competitie.

Ik zal proberen iedereen op een open en eerlijke wijze uit te leggen waarop bepaalde keuzes zijn gebaseerd. Echter er zullen wel keuzes moeten worden gemaakt. Ik begrijp dat een aantal spelers hier wellicht niet blij mee zal zijn. Ik zal het prettig vinden als we dit met elkaar bespreken en niet over elkaar praten, neem gerust contact met mij op, bij voorkeur op de trainingsavonden.

Met plezier beter leren voetballen op je eigen niveau, we gaan ervoor.

Met sportieve groet,

Ton Meeles

t.meeles@gmail.com

 

29 augustus 2013