Voor de kaartliefhebbers in Driebergen

Kaartliefhebbers van de FC Driebergen,

vanaf vrijdag 2 september 2011 willen wij weer gaan kaarten. Om 20.00 uur hopen wij iedereen die in de afgelopen jaren bij CDN en Dalto meer of minder fanatiek naar de kaartavonden uitkeek weer terug te zien.

Voor een deel zal het ook een kennismaking worden met de nieuwe “FC Driebergen familie”. Ons uitgangspunt is om niet alleen namens maar vooral ook voor onze nieuwe club deze avonden te organiseren. Goede sfeer en sportiviteit staan hoog genoteerd.

Veel blijft zoals u het gewend was, sommige zaken veranderen.

Het wordt een competitie van 13 avonden. Het inschrijfgeld zal 3,50 euro worden/blijven en daar is koffie of thee vooraf bij inbegrepen.

Per avond worden er prijzen uitgereikt (plaats 1, 2, 3, gemiddelde en poedel). Aan het einde van de competitie uiteraard ook met daarbij voor de glorieuze winnaar van het klaverjassen; de Hennie Dissel Trofee.

Zoals het er nu naar uitziet gaan wij dit seizoen niet meer kerstkaarten, maar oliebollenkaarten. Dat is vrijdag 30 december en dan kunnen wij naar verwachting nog zien hoe onze bakkers zich inzetten voor de vereniging. Het hoeft niet bij kijken te blijven natuurlijk.

Een goede traditie was ook het marathonkaarten. Ook dat willen wij voortzetten en wel op zaterdag 14 januari 2012. (locatie Champ Aubert) Wij vinden dat een “Hennie Knoop Trofee” recht doet aan de klaverjas- en clubgeschiedenis en net als de Hennie Dissel Trofee de motivatie van ons goed weergeeft; door en voor de club.

Voor wat betreft de kantinebezetting hebben wij gelukkig Bart en Ria van Randwijk, Wilma Stemerdink en Hans Levahrt bereid gevonden tot onze en uw dienst te zijn. Bij voorbaat al hulde daarvoor.

De liefhebbers van jokeren zijn vanzelfsprekend ook weer van de partij het komende seizoen. Voor iedereen die het zonder goede kaarten moet doen is er ook nog de loterij. Lukt het ook daar niet rest nog slechts de clubliefde.

Johan Prins, John Evers, Hugh de Ruiter en Adrie Sonneveld wensen u een fantastisch nieuw begin toe.

 

Dit zijn de avonden:

2 september – 23 september – 14 oktober – 4 november – 18 november – 9 december – 30 december 2011.

14 januari 2012 marathonkaarten – 20 januari – 10 februari – 2 maart – 23 maart – 13 april – 11 mei 2012.

Laatste berichten over het kaarten:

[catlist name=klaverjassen]