Voordracht Jelle Adema als nieuw bestuurslid van FC Driebergen

Nozawa

Het bestuur is verheugd met de voordracht van Jelle Adema als nieuw bestuurslid van FC Driebergen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 12 november zal hierover door de leden worden gestemd. Jelle is de beoogde opvolger van Kees van der Burg die terugtreedt als secretaris. Kees blijft als vrijwilliger actief betrokken bij FC Driebergen en licht zijn terugtreden toe: ”vanwege een volle zakelijke agenda heb ik deze keuze gemaakt, maar ik blijf natuurlijk bij de club. Ik ben blij dat ik mijn functie kan overdragen aan een ambitieuze jongeling, want dat is goed voor de continuïteit van de vereniging en natuurlijk ben ik er als Jelle advies vraagt”.

Jelle heeft de hele voetbaljeugd van FC Driebergen doorlopen en is nu aanvoerder van het eerste elftal. Hij is de zoon van Ans en Ben, beiden ook echte clubmensen. Jelle werkt bij de KNVB op de afdeling Licentiezaken als financieel analist bij Betaald Voetbal. Motivatie van Jelle: “Ik ben al jaren actief als speler van FC Driebergen en ik ben altijd al nauw betrokken geweest bij de vereniging. Daarom ben ik blij dat ik de kans krijg om nu ook buiten het veld de club te helpen in de rol van secretaris. Door mijn functie bij de KNVB en als speler van het eerste elftal zit ik dicht bij het vuur, ik hoop dat ik dat in het voordeel van de vereniging kan gebruiken”.

Voorzitter Erik Zegwaart: “dit is een goede ontwikkeling voor FC Driebergen. Jonge goedopgeleide mensen met gezonde ambitie zijn de fundering voor de toekomst van onze vereniging. Er lopen nog meer bestuurlijke potentials bij onze vereniging en we blijven daarom verder puzzelen om de fundering verder te versterken”.

Over een paar jaar bestaat voetbal binnen Driebergen-Rijsenburg 100 jaar. Onze vereniging is op de goede weg om op een sportieve en gezonde manier aan de volgende 100 jaar te beginnen.

Van het bestuur