Voorlopige teamindelingen F-, E- en D-pupillen FC Driebergen bekend

Hierbij publiceert de Technische Commissie de voorlopige indeling van de F, E en D teams voor het komende seizoen (2011-2012).

Met een enthousiast team van vrijwilligers zijn we in staat geweest om alle spelers -CDN, Dalto en nieuwe aanmeldingen- gedegen te beoordelen en in te delen. We noemen deze indeling ‘voorlopig’ omdat de indeling net na de start van het nieuwe seizoen definitief zal worden.

Daar waar bij de voorlopige indeling nog geen trainers bij de teams genoemd worden, zijn we op we op zoek naar trainers. Vind je het leuk om een team te trainen en/of te coachen, mail dan naar roland.broekhuizen@motionconsult.nl (Roland Broekhuizen). Ter ondersteuning van de trainers biedt FC Driebergen ook volgend seizoen weer KNVB trainerscursussen aan.

Mail je eventuele vragen en opmerkingen over de voorlopige indeling naar jan.j.brouwer@enexis.nl (Jan Brouwer), hoofd selectie en scouting.

De voorlopige selecties van de C-, B- en A-junioren zullen halverwege juni bekend worden gemaakt.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit selectieproces. Nu gaan we beginnen aan een eerste voetbal seizoen van een prachtige nieuwe club: FC Driebergen!

Sportieve groeten, Richard de Jongh

Voorlopige teamindeling F-, E- en D-pupillen FC Driebergen