Vriendinnendag 2016

Glaspunt

Vind jij voetbal ook zo leuk? ūüôā

Kom dan naar onze Vriendinnendag op zondag 29 mei. De hele dag staat in het teken van voetbal en gezelligheid. En wat natuurlijk het belangrijkste is: neem je vriendinnen mee, want dat is wat voetballen zo leuk maakt.
Ook ouders zijn welkom deze dag. De kantine zal open zijn voor een hapje en een drankje. Tussendoor zullen wij voor een drankje zorgen voor de meiden.
Dit jaar sluiten wij de dag ook af met een gezellige barbecue voor alle voetbalster en vrijwilligers. Wil je alleen deelnemen aan de barbecue dan is dit ook mogelijk, neem dan contact met ons op via de mail.

Programma:
12:45 Aanwezig
13:00 Warming up
13:15 Start van Estafette rondes.
Tijdens deze rondes zullen er verschillende oefeningen worden gedaan in teamverband. Denk hierbij aan penalty’s, schieten op het gatendoek en andere leuke oefeningen. Tijdens deze oefeningen zijn er punten te verdienen voor je team en ook individueel.
14:30 4×4 toernooi.
Ook hier zijn punten mee te verdienen.
16:00 Prijsuitreiking
Er zal een prijs zijn voor het winnende team, voor de beste speler en een speciale prijs voor de penalty koningin.
16:30 Barbecue (tussen 18:00 en 18:30 zal de barbecue afgelopen zijn)

Dus ben jij tussen de 8 en 16 jaar en gek op voetbal, of heb je gewoon zin in een gezellige dag? Schrijf je dan nu via onderstaand formulier in. Dit kan tot en met 22 mei 2016.

Voor overige vragen en/of opmerkingen kun je een mail sturen naar vriendinnendagfcd@hotmail.com. En neem natuurlijk vooral je vriendinnen mee.

Als je op de hoogte wilt blijven van de activiteiten die we gaan ondernemen en andere leuke voetbal weetjes word dan lid van onze Facebook pagina ‚ÄėVriendinnen van FC Driebergen‚Äô voor alle (voetbal) meiden van Driebergen.

Inschrijving is gesloten