Beste leden, ouders van jeugdleden en overige belangstellenden,

FC Driebergen is een voetbalvereniging met een lange en succesvolle historie van bijna 100 jaar! Van voetballen met een leren bal met veter, schoenen met stalen noppen op een soort weiland dat 1 keer per 2 weken werd gemaaid en na afloop een douchen met koud water, naar nu een prachtige milieuvriendelijke accommodatie met zonnepanelen op het dak, velden waar je het hele jaar op kunt spelen, gratis Wifi en warme kleedkamers en dito douches.

Er is veel veranderd in bijna 100 jaar, maar één ding niet. Dat zijn de leden en vrijwilligers die samen de boel draaiende houden. Die samenwerking zorgt voor een succesvolle voetbalclub.

Onze club heeft een hoop positieve vrijwilligers waar we op kunnen bouwen. Maar dat is niet voor altijd. Iedereen wordt elk seizoen een jaar ouder en sommige van onze vrijwilligers hebben de leeftijd van 70 jaar bereikt. Het wordt daarom tijd dat meer jongere ouders en leden een actieve bijdrage gaan leveren om samen onze club gezond en succesvol te houden.

Wat is er dan allemaal te doen? Er zijn vele soorten klussen, zowel op het veld als daarbuiten. Klussen op afstand via internet, klussen samen met anderen een paar keer per jaar, regelklussen rondom jeugdteams, coördinerende klussen voor de jeugdafdelingen, projectklussen voor activiteiten, bestuurlijke klussen voor de jeugd en senioren, communicatieklussen etc. etc. De tijdsbesteding verschilt van af en toe een paar uur of halve dag tot elke week een paar uur.

Hieronder staat een overzicht van klussen die nog opgepakt moeten worden. Hoe kleiner die lijst hoe beter het met onze club gaat.

Heb je interesse?  Open de klus en reageer met het formulier, dan nemen wij contact met je op! Natuurlijk kun je ons ook gewoon op de club aanspreken!

Namens FC DRIEBERGEN
Hans van Vugt, Nils Kruis,  Nel Spruit, Kees van der Burg en Erik Zegwaart