Vrouwen 2 klaar voor tweede seizoenshelft

FC Driebergen Vrouwen 2 start zaterdag eindelijk aan de tweede seizoenshelft. Met een thuiswedstrijd tegen Odysseus Vrouwen 5 wordt de competitie na vele wedstrijdloze weken eindelijk hervat. Getraind werd er wel. Al sinds begin januari is de ploeg bezig met de voorbereiding op het treffen met de Utrechtse studentenvoetbalvereniging. Vrouwen 2 staat momenteel op een keurige derde plek in de competitie en heeft een, op papier, lastig programma tegen onder meer de nummers één en twee voor de boeg.

Maar eerst zaterdag dus de wedstrijd tegen Odysseus. Eerder werd er al op Sportpark Olympos gespeeld tegen deze ploeg. Het bleek een moeizaam potje waarbij FC Driebergen uiteindelijk wel aan het langste eind wist te trekken: 1-2. Aanstaande zaterdag zal het wederom een spannende wedstrijd worden op Sportpark De Woerd.

Helaas zal Driebergen topscorer Laura Stekkinger moeten missen. Zij raakte in een oefenwedstrijd met vrouwen 1 geblesseerd. Verder kan coach Danny van der Linden niet beschikken over Hennie van de Kieft die vanwege haar werk langere tijd in het buitenland verblijft.

Maar één ding staat vast: er gaat weer gevoetbald worden door FC Driebergen Vrouwen 2.