Vrouwen 2 maakt er het beste van

FCD Vrouwen 2 heeft wel een tekort aan speelsters maar probeert er wel steeds het beste van te maken. Zoals op zaterdag 21 januari waar op 2 fronten werd gestreden .

In de 1e helft van de aangepaste strijd die dag was de blauwe partij net beter dan de rode. Maar ja, wie hoorde nou eigenlijk bij welk team???? Er werd fanatiek gestreden waarbij de meeste speelsters regelmatig moeite hadden overeind te blijven. Beide teams hadden speelsters die meer naar de tegenstander keken dan naar de bal. Tot die categorie behoorden in ieder geval 2x S. Blauwe plekken en spierpijn waren achteraf bij een deel aanwezig. Ondanks dat, een geslaagde 1e helft.

In de 2e helft een geheel ander beeld. En dat is logisch want er werd op een andere manier gestreden. Na de 1e ronde én voor sommigen nog de opwarmronde was de top 3 als volgt: Op de 1e plaats Mees, 2e Sandra en 3e Laura. Wat een creativiteit hebben we gezien. Er kwam zelfs een hulpstuk het veld op om de bal de beste richting mee te geven.
Is dit een vreemd verslag? Nou dat kan want die dag was er geen reguliere wedstrijd. We zijn met het team naar de Avonturenfabriek in Loosdrecht gereden waar Sandra voor ons een leuk programma had geregeld. We zijn begonnen met “bubbelvoetbal”. Daarna hebben we ons verplaatst naar de bowlingbanen. Alst maar met een bal is niewaor !

Jammer dat 2 van het team verhinderd waren. Deze middag is zo goed bevallen dat direct na afloop het volgende teamoverleg is besproken.