Vrouwen 2 scoort er op los

Vrouwen 2

Na de prima wedstrijd van vorige week speelde FC Driebergen VR2 deze week weer tegen een Utrechtse club. Ditmaal was EDO de tegenstander en werd er gespeeld in Driebergen.

Helaas was FC Driebergen verre van compleet, maar met hulp van Helen, Rianne, Esther en de van een blessure terugkerende Wendy kon er toch een elftal op de been worden gebracht. Hoewel de dames van Driebergen onrustig aan de wedstrijd begonnen, werden er toch kansen gecreëerd en was Amy dicht bij een doelpunt. In de twaalfde minuut was het wel raak toen Amal op aangeven van diezelfde Amy de 1-0 kon maken. Acht minuten later mocht FC Driebergen aanleggen voor een strafschop die door aanvoerster Sandra koelbloedig werd ingeschoten. In de 24e minuut was het invaller Laura die de ruststand op 3-0 bepaalde.

In de rust werd er afgesproken dat er meer rust in het spel moest komen en dat men ontspannen kon gaan voetballen. Dit werd goed opgepikt en in de tweede helft speelde FC Driebergen dan ook beter dan in de eerste helft. Dit resulteerde wederom in doelpunten. In de 48e minuut kon Helen een oerkreet slaken toen zij de bal prima in de touwen had geschoten. Enkele minuten later scoorde Esther na een prima individuele actie haar doelpunt waardoor de tussenstand op 5-0 bepaald werd. En nog was het niet klaar. Zowel Laura als Sandra (penalty) tekenden voor hun tweede goal van de dag. Als slagroom op de taart maakte middenvelder Sarah haar doelpunt uit een corner. Eindstand: 8-0.

FC Driebergen VR2 maakt sprongen en het veldspel wordt met de week beter. Komend weekend is er een bekerwedstrijd. Wederom tegen een Utrechtse tegenstander. Ditmaal is Odysseus VR7 de opponent.