We zijn aan de slag met komend seizoen!

van der Klift Kapsalon Driebergen

Beste Leden,

Allereerst hopen wij als VTZ dat iedereen en zijn/haar naasten in goede gezondheid verkeren!

Ondanks deze rare periode waarbij er een abrupt einde aan de competities kwam en door de Corona maatregelen er geen trainingen meer konden worden gegeven zijn wij blij dat er nu toch weer kan worden gesport op de velden, al dan niet in aangepaste vorm. Wij willen hierbij dan ook als VTZ alle vrijwilligers bedanken die een bijdrage hebben geleverd rondom de organisatie, maar ook alle ouders spelers en speelsters die zich goed houden aan de genomen maatregelen.

Naast de betrokkenheid bij de opzet van de aangepaste trainingen zijn wij uiteraard ook met de coördinatoren, trainers en begeleiders druk bezig met het volgend seizoen en de daarbij behorende team indelingen.

Bij de teamindelingen voor het volgend seizoen hanteren we zoveel mogelijk de volgende richtlijnen:

  • Indeling zoveel mogelijk op leeftijd.
  • Van JO13/MO13 pas beginnen met selecteren.
  • Tot aan de JO12/MO11 voornamelijk gericht op ontwikkeling en spelplezier.

Zie hiervoor ook Indelingsproces voor seizoen 2020 (pdf)

Zoals het er nu naar uitziet kunnen wij in de eerste week van juni de nieuwe indeling gaan publiceren. Vanaf week 25 (15 juni) kunnen dan de teams in de nieuwe samenstelling aan de slag met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen en het kennis maken met eventuele nieuwe teamgenoten en/of trainer(s)

Probeer zoveel mogelijks als nieuwe lid je voor 1 juni aan te melden of als je wilt stoppen je voor 1 juni uit te schrijven via de ledenadministratie, overschrijving naar andere verenigingen is vanuit de KNVB op 15 juni gesteld. Als er zoveel mogelijk met deze data rekening gehouden kan worden kunnen wij zorgen voor een zo correct mogelijke indelingen met zo min mogelijk wijzigingen achteraf en de nodige teleurstellingen die daar een gevolg van zou kunnen zijn.

Voor sommige elftallen zijn we nog op zoek naar trainers, team managers en/of assistenten ook binnen de VTZ zoeken we nog coördinatoren om ons te helpen bij het begeleiden van trainers, spelers en speelsters binnen onze vereniging.

Heb je interesse of wil je meer informatie laat het ons dan weten, we kunnen je helpen, tips geven, begeleiden en/of een cursus voor je regelen!

Mede namens Eduard Baijs, Jan Brouwer, Peter Duiverman, Jamie Herber en Ben Adema

Met sportieve groet,

Henk Verberne
Voorzitter VTZ FC Driebergen.
vtz@fcdriebergen.nl