Wedstrijdpremie een broodje kroket!

De laatste wedstrijd van de JO9-1 van dit seizoen spelen we tegen Soest. Na een fantastische comeback game vorige week tegen Maarssen uit, van 4-0 achter toch nog 4-4 geworden, wordt de heren ingepeperd vanaf de aftrap scherp en gedreven te zijn. Dat is het minimale wat we van ze verwachten…

We spelen vandaag in de volgende opstelling: Bas, Huib en Daan achterin, Lars, Pieter en Marnix voorin en op de goal onze vaste man Milan. Geen wissels.

We beginnen meteen goed met sterke druk naar voren op Soest, de eerste poging van Lars gaat maar net mis. Meteen zien we hoe de teams aan elkaar gewaagd zijn want Soest breekt vol door maar onze verdedigers staan als een blok.

Er wordt in de eerste helft bijzonder goed samengespeeld en iedere speler voert zijn taken goed uit. Bas laat meerdere sterke acties zien en vuurt 4 schoten vanuit de tweede lijn af. Huib speelt gedreven en geeft diverse mooie passes aan de aanvallers. Lars sleept diverse corners uit de strijd maar de bal wil er maar niet in. Het is een prachtige pot om naar te kijken. Felle en eerlijke strijd. Daan is onvermoeibaar en vertrekt telkens op tijd om de bal af te pakken.

Dan valt de 1-0 door Pieter, koelbloedig afgemaakt na een mooie assist van Huib. De sfeer zit er nu echt goed in maar Soest blijft gevaarlijk, vooral de keeper van Soest is een waar talent en houdt de meeste ballen tegen.

Na de aftrap voor deel twee ligt de bal er vrij snel in door Marnix. Prima actie vanuit de kluts. De druk van Driebergen blijft hoog, conditioneel kunnen ze het aan maar hoe lang nog? Dan creëert onze spits van de dag Marnix een eigen kans en maakt het af. 3-0! Vanuit de goal schreeuwt Milan het uit van vreugde. Maar een gekrenkt Soest start een laatste offensief en breekt uit, onze mannen hebben volle bak pressie gespeeld en zijn moe. Er valt een tegengoal, eindstand 3-1.

Omdat we hiermee het seizoen afsluiten gaan we naar de kantine voor een broodje kroket en limonade. Als teammanager van deze ploeg en schrijver van dit laatste verslag hierbij een woord van dank aan de trainers Nico en Stefan, de grote opkomst en gezelligheid van alle ouders langs de lijn, de leuke stukjes op de site maar bovenal een compliment aan de jongens die dit seizoen zo leuk gemaakt hebben.