Week van de scheidsrechter

Nozawa

Ook dit jaar vindt weer de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 5 tot en met 13 oktober 2019.

Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en hopelijk doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. Scheidsrechters verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

Ook FC Driebergen mag zich verheugen op een ervaren scheidsrechterskorps dat zich wekelijks inzet om een wedstrijd te fluiten. Waarbij we extra trots zijn op onze pupillenscheidsrechters die naast hun eigen voetbalwedstrijd ook regelmatig een pupillenwedstrijd fluiten. Zij doen dat met en voor hun plezier. En we roepen nog steeds roepen de jonge of wat oudere spelers op om de scheidsrechter cursus bij de KNVB te gaan volgen, die regelmatig in Driebergen en omgeving wordt georganiseerd.

Scheidsrechters bedankt!
In de Week van de Scheidsrechter ontvangen alle ruim 35.000 (assistent-) scheidsrechters vanuit de KNVB een persoonlijk, digitaal bedankje voor hun inzet. FC Driebergen staat er op zaterdag 12 oktober a.s. bij stil in de vorm van een versnapering voor allen die bij de arbitrage betrokken zijn.

Uiteraard worden ook de voetballers opgeroepen om hun waardering uit te spreken richting de scheidsrechters. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om bij FC Driebergen en landelijk ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten.