Weer verlies voor FC Driebergen

In een niet onaantrekkelijke wedstrijd heeft FC Driebergen wederom aan het kortste eind getrokken en weer met 1 doelpunt verschil verloren nu van streekgenoot DOSC met 2-3.

Het was FC Driebergen die de eerste kans kreeg en wel de goed spelende Robin Notenboom die deze miste.
Maar het waren toch de Doldernaren die in de 14e minuut de leiding namen door een goed en snel lopende aanval beheerst af te ronden 0-1. Direct na deze domper was het Pascal van Doorn die de 2e Driebergse kans onbenut liet. Even later was het dezelfde speler die goed voorzette maar deze kans werd door Kevin van Woudenberg naast geschoten.

Er waren in dit gedeelte van de wedstrijd genoeg mogelijkheden om de gelijkmaker te scoren. Die mogelijkheid deed zich in de 26e minuut voor doordat de DOSC doelverdediger bij een uittrap buiten zijn 16 meter met zijn handen kwam en de goed leidende arbiter T.Blommensteijn een vrije trap net er buiten gaf en deze werd vakkundig benut door Robin Notenboom 1-1. Een aanval daarna weer een kans voor Robin Notenboom maar deze kwam op dat moment kracht te kort om te scoren. Zo bleef het over en weer gaan met gevaarlijke uitvallen van de snelle flanken van DOSC waar het meeste gevaar vandaan kwam maar de verdediging van FC Driebergen hield stand tot de rust 1-1.

Het was DOSC die het begin van de 2e helft het initiatief direct naar zich toe trok en moest doelman Michel van Bruggen een uitstekende redding verrichten om niet op achterstand te komen maar dat was maar voor korte duur . Het werd in de 51e minuut na goed doorzetten van de linker spits van DOSC en zijn voorzet werd knap afgerond 1-2.

Na deze domper ging FC Driebergen alleen maar op de aanval spelen en dat bracht wel wat gevaar op voor de verdediging van DOSC toen een gevaarlijk schot van Pascal van Doorn maar ternauwernood gered werd. De eerste wissel werd een feit Jeffrey Veenendaal verliet het veld voor de snelle Mathijs Brink. Maar de teleurstelling werd nog groter toen in de 63e minuut een hoekschop helemaal verkeerd beoordeeld werd door doelman Michel van Bruggen en de direct in de verre bovenhoek verdween 1-3.

Hierna begon FC Driebergen nog meer risico te nemen om toch nog een beter resultaat te krijgen en dat lukte in de 73e minuut een mooie doelpunt van de goed spelende Robin Notenboom 2-3. De ene na de andere aanval volgde maar helaas de stand bleef het zelfde ondanks dat Mathijs Brink nog een goede kans kreeg maar de doelman onderschepte net op tijd de bal. Het bleef 2-3 en dropen de spelers zeer teleurgesteld het veld ,een moeilijk seizoen staat er voor de deur maar hopen dat de inzet er in blijft.

Zaterdag as 10 oktober de uitwedstrijd bij het altijd lastige SVM uit Maartensdijk aanvang 14.30 uur