Glaspunt Driebergen

Wie zitten er nu eigenlijk in de TC van FC Driebergen? Zij stellen zich aan u voor:

 

NILS KRUIS (Voorzitter):

IMG-20150915-WA0000Geboren in 1970 en vader van drie jongens, die inmiddels alle drie in jeugdelftallen van FC Driebergen voetballen. En met zoveel voetballende jongens vind ik het vanzelfsprekend om me ook actief in te zetten voor de vereniging, niet alleen als trainer maar ook als actief lid van  de TC. Dit natuurlijk ook omdat ik gek ben van het spelletje zelf. In mijn jonge jaren heb ik gevoetbald bij Beatrix ’63, RKVV Maliskamp en FC Den Bosch. Door meerdere knieblessures moest ik helaas te vroeg stoppen en zorgen dat ik op een andere manier een boterham ging verdienen. Dat doe ik inmiddels als jurist strafrecht in Den Haag ten behoeve van de strafrechtspraak.

 

 

 

TIJN ZEGWAART (C/D):

tijnMijn naam is Tijn Zegwaart, 23 jaar en sinds dit jaar actief voor de TC van FC Driebergen. Dit jaar ben ik met Sjaak Marchal de D en C afdeling verantwoordelijk voor de D en C afdeling. Sinds mijn 9e levensjaar ben ik lid bij de club en heb als voetballer alle jeugdselecties van E t/m A doorlopen. Hierna de overstap naar de senioren gemaakt en hier in het 1e en 2e gespeeld. De afgelopen twee jaar heb ik als trainer op het veld gestaan, in het seizoen 2013/2014 de E1 en afgelopen seizoen de D1.

 

 

 

SJAAK MARCHAL (C/D):

sjaakVanwege mijn CDN, Dalto en FC Driebergen verleden zullen de meesten mij wel kennen. Mijn naam is Sjaak Marchal en zal vanaf komend seizoen de TC komen versterken. Ik ga mij  bezig houden met voetbal technische zaken en samen met Tijn Zegwaart richt ik mij met name op de C en D Jeugd. We kijken naar de grote lijnen zoals de manier van spelen en indeling van teams, daarnaast kijken we ook hoe een speler individueel beter gemaakt kan worden. Jullie zullen mij regelmatig langs de velden zien om zowel trainers als spelers beter te leren kennen. Voor vragen, suggesties of opmerkingen sta ik altijd open, want samen komen we tot het beste resultaat.

Ik kijk uit naar de samenwerking en hoop dat ik een steentje bij kan dragen Fc Driebergen naar een hoger niveau te tillen.

 

DENNIS V.D. BERG (B/A/SENIOREN):

Ik ben 34 jaar en woon in Driebergen. Ik heb in het verleden gevoetbald bij:

FC Driebergen - Conu Boys (2)– CDN (F t/m C jeugd)
– UVV in Utrecht (C t/m B jeugd)
– FC Utrecht (B jeugd t/m de A jeugd en 2 seizoenen bij de selectie senioren)
– Top Oss (3 seizoenen jupilerleage in het eerste elftal)
– Kozakkenboys in Werkendam (1 seizoen in het eerste elftal)
– GVVV in Veenendaal ( 2 seizoenen in het eerste, maar door blessure moeten stoppen met
voetballen)
– V.V. Dalto in Driebergen ( 4 seizoenen in een vriendenteam)
– FC Driebergen (1 seizoen bij het eerste elftal, maar door een blessure definitief moeten stoppen)

MICHEL VERHOEF (B/A/SENIOREN):

Ik ben 52 jaar en sinds 1970 lid van vv CDN/FC Driebergen.

FCD Zondag 3 (9)Ik heb ca. 15 jaar in CDN zondag 1 gevoetbald, en momenteel voetbal ik nog in zondag 3.

Heb in al die jaren diverse functies gehad, en ben nu nog scheidsrechter op zaterdag.

Samen met Dennis v/d Berg ben ik in de TC verantwoordelijk voor de A/B junioren en de Senioren.

 

ANDRÉ VAN RANDWIJK (KEEPERS/DAMES):

WP_20150828_006Ik ben 44 jaar oud en inmiddels ben ik 35 jaar lid van CDN / FC Driebergen. Ik ben gestopt met voetballen toen ik 40 jaar oud was. Ik heb allerlei activiteiten bij en voor de club gedaan, op dit moment ben ik assistent trainer bij de A1. In de TC heb ik de afdeling keepers en dames/meisjes onder mijn hoede.