Veldvoetballen ipv in de zaal deze kerstvakantie

Thesio ICT Professionals

Update 22-12

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor het FC Driebergen Kerst zaalvoetbaltoernooi. Waarschijnlijk heb je net als wij ook gezien dat het binnen sporten niet meer mag met de nieuwe Corona regels.

Niet getreurd, want onderling sporten in de buitenlucht mag gelukkig nog steeds! We verplaatsen het toernooi dan ook gewoon naar de voetbalvelden van FC Driebergen.

Wellicht moet je je iets warmer aankleden, maar we maken er gewoon een gezellig toernooi van met z’n allen.

Vooralsnog gelden de volgende tijden/dagen:

  • De MO9 t/m MO11 en de JO8 t/m JO10 spelen op woensdag 29 december van 11:00 tot 13:30 uur
  • De MO13 en de JO11 t/m JO13 spelen op woensdag 29 december van 14:00 – 16:30 uur
  • De MO15 en de JO14 t/m JO16 spelen op donderdag 30 december van 11:00 tot 13:30 uur.
  • Voor de JO17 en hoger gaat het toernooi helaas niet door, aangezien er veel spelers van boven de 18 zitten in deze groep. Zij mogen helaas niet onderling spelen.

Zorg dat je tussen 30 minuten van te voren aanwezig bent om je aan te melden. De teamindeling maken we vlak voor de eerste wedstrijd bekend.

Je hoeft je niet opnieuw aan te melden voor het toernooi. Mocht je toch er voor kiezen om er niet bij te zijn, laat dit dan zo snel mogelijk weten door een mail terug met daarin je naam en het team waarin je speelt. We hopen natuurlijk jullie allemaal volgende week te zien.

Begin volgende week krijg je nog een laatste e-mail met specifieke informatie over het toernooi en wat je eventueel mee moet nemen.

———

Word je al zenuwachtig van twee weken niet trainen en geen competitie? Wil je je techniek en conditie lekker op peil houden? Lees dan vooral verder……

Op woensdag 29 en donderdag 30 december organiseren wij voor de alle jeugdteams van FC Driebergen een veld zaalvoetbaltoernooi.

Voor de JeugdO8 t/m JeugdO13 zal het toernooi plaatsvinden op woensdag.

De JeugdO14 t/m de JeugdO19 zijn op de donderdag aan de beurt.

Het toernooi vindt plaats in de sporthal van Hoenderdaal op de velden van FC Driebergen en het tijdstip hangt af van je leeftijd. Per dag zijn er twee toernooien met uiteraard zoveel mogelijk dezelfde leeftijden. De spelers worden gemixt, waardoor we proberen om gelijkwaardige teams te maken. Op basis van alle inschrijvingen zullen we een definitief schema maken.

Opgeven voor deze voetbalmiddag kan via je teammanager/trainer

Om een goede indeling te kunnen maken willen wij uiterlijk 15 december weten wie er mee doen. Meld je dan ook voor 15 december aan. Daarna ontvangen degene die zich hebben opgegeven z.s.m. meer gegevens over het programma van die dag.