Zaterdag 13 august opening seizoen mannen zaterdag 1 selectie

200x200
Thesio ICT Professionals

Beste leden, vrijwilligers en supporters van onze mooie bijna 100 jarige club!

Aanstaande zaterdag 13 augustus start de mannen zaterdag 1 selectie om 11 uur met hun eerste training van het nieuwe seizoen. Volgens traditie zal het bestuur daarbij aanwezig zijn en de mannen veel geluk te wensen tijdens het komende en hopelijk Corona vrije seizoen.

Het vorige seizoen werd het team 2de en werd de na-competitie gehaald. Een prestatie om trots op te zijn. Helaas kwam het team na een spannend seizoen net te kort.

De verwachtingen voor het nieuwe seizoen zijn hoog, omdat het team voor het grootste deel in takt is gebleven en de mannen een jaar ouder en wijzer zijn geworden.

De komende periode zal er hard worden getraind om op tijd klaar te zijn voor de eerste competitie wedstrijd op 24 september. De tegenstander is nog niet bekend.

Supporters zijn van harte welkom bij de trainingen, de oefen- en bekerwedstrijden en niet te vergeten het traditionele populaire Utrechtse Heuvelrug toernooi op zaterdag 20 augustus, aanvang om 14:00 uur op ons mooie Sportpark de Woerd! Ja inderdaad, op die dag komen er ook nog een paar fietsers door ons dorp, dus extra voorzichtig met oversteken !

Op die dag strijden HDS uit Leersum, SVMM uit Maarn en DEV uit Doorn tegen onze selectie om de Heuvelrug Cup. Vorig seizoen was DEV de verdiende winnaar. De andere teams zijn dus gemotiveerd om wat recht te zetten.

Lees het bijgevoegde overzicht en dan zie wie wat de zaterdag 1 selectie allemaal gaat doen.