Zaterdag 2 krijgt trainersduo Gert Stijnvoort en John Evers

Schouten Bloemenshop

Het komende seizoen wordt het 2de team van de mannen getraind door een ervaren duo Gert Stijnvoort en John Evers. Beiden hebben een lange staat van dienst bij FC Driebergen, onder meer als oud 1steelftalspelers en trainers van jeugdteams.

Voorzitter van Voetbal Technische Zaken Jamie Herber “Het is fijn dat Gert en John dit samen oppakken. Ze hebben allebei veel voetbalervaring en willen graag jonge spelers beter maken. De overstap naar de senioren is voor jonge spelers niet eenvoudig. Er komt meer bij kijken dan het hebben van een goede conditie en hard kunnen rennen. Tactisch inzicht, positiespel en de wedstrijd goed kunnen lezen leer je vooral bij de senioren”.

Gert ”Ik kijk ernaar uit om samen met John met de spelersgroep aan de slag te gaan. Mijn doelstelling is de senioren aantrekkelijk te maken voor de junioren – door onder andere met zaterdag 2 te promoveren – zodat we ons eigen talent binnen de vereniging houden”.

John “Als clubman wil ik graag met eigen spelers aan de slag. Het is fantastisch om jongens te zien opgroeien in de jeugd en daarna de stap naar de senioren te maken en dan het liefst naar het eerste. Het maximale uit spelers halen, daar gaan we voor”.

Het bestuur