Zaterdag 2 niet naar Spanje

Paul Brink Advies

Toet Toet, dat is snel, het lijkt Overtoom wel. Deze oude reclame is waar onze tegenstander waarschijnlijk aan moest denken toen zij binnen enkele minuten de bal al uit het net moesten plukken. Maar dit stormachtig begin was al snel gekrompen tot een zucht die niet zou misstaan bij het uitoefenen van de grote boodschap eerder deze ochtend. Slecht voetbal, onbegrip en weinig concentratie waren het resultaat voor een potje niet om aan te gluren voetbal. Dit resulteerde in met de rust een 1-2 achterstand.

Wij als leiding hadden uren te kort om onze onvrede te verwoorden. De strekking van ons verhaal kwam eigenlijk neer op het feit dat onze tegenstander er niet veel van kon (met alle respect natuurlijk) maar dat wij nog slechter waren en als zij niet beter hun best zouden doen dat ik Sinterklaas zou vragen om een grote zak om het elftal te doen en deze mee te nemen.

Dat miste de uitwerking niet! De jongens speelden alsof hun leven er vanaf hing . Combinaties lukte nu, er werd strijd geleverd en niet te vergeten doelpunten gescoord. Dit resulteerde in een 4-2 einduitslag waarbij ik wil aantekenen dat wij als leiding niet blij waren met het voetbal van de 1e helft maar wel uiteindelijk met de uitslag en met het vertoonde voetbal in de 2e helft.

Ik heb geen namen genoemd in dit verslag omdat de meeste zelf ook wel weten hoe slecht men speelde. De enige naam die ik noem is die van Dave die ons gaat verlaten voor 5 maanden en ons als afscheid een mooie treffer cadeau deed. Gelukkig heeft Johan Foto’s gemaakt zodat wij niet kunnen vergeten hoe het niet hoort.

De leiding