Zevenklapper voor een lege tribune 😢

Banner Balkan Restaurant

De eerste wedstrijd, laten we hopen op tijdelijk, zonder publiek op onze vernieuwde tribune en met een gesloten kantine.

Austerlitz begon goed en FC Driebergen moest aan de entourage wennen. Na 5 minuten zag je al dat de thuisclub een niet te moeilijke middag zou krijgen. Niet te moeilijk maar dan moet je dat wel in doelpunten uitdrukken.

Dat gebeurde in de 17e minuut, door goed doorzetten van de goed spelend Dylan van Es die de voorzet op maat afleverde op Jesse Mantel, die heel koelbloedig de 1-0 maakte. In de 19e minuut de volgende treffer van uitblinker Blal Soutouti die zijn doelpunt helemaal zelf voorbereide.
De doelpuntenmachine ging verder en in de 21e minuut schoot Jesse Mantel zijn 2e in de korte hoek 3-0 FC Driebergen bleef de druk voortzetten en na diverse kansen om zeep geholpen te hebben volgde in de 30e minuut het mooiste doelpunt van de wedstrijd, een voorzet van Mo Ajiach op maat naar Bilal Soutouti die met een geweldige omhaal de 4-0 op het scorebord bracht. Na nog wat kansen gemist te hebben mochten beide ploegen in stromende regen de thee opzoeken. Rust 4-0.

Jesper Doesburg bleef geblesseerd in de kleedkamer achter en zijn vervanger Ben Karifa werd zijn vervanger. Het spel werd iets minder dan in de 1e helft maar de kansen bleven wel komen wat uiteindelijk resulteerde in een voorzet van Jesse Mantel naar Dylan van Es die dit buitenkansje beheerst afrondde 5-0.

59e minuut de 2e wissel van FC Driebergen, de weer herstelde Jesse v/d Boomen kwam in het veld voor Jesse Mantel. In de 65e minuut de volgende wissel: Mo Ajiach moest plaats maken voor Abate Nyamsi.

In de 72 minuut de enige kans van de wedstrijd voor Austerlitz, deze werd uitstekend gekeerd door doelman Bryan Hoedeman. Het einde naderde maar FC Driebergen drukte toch weer door en dat beloonde Pim Noomen het team om de 6-0 aan te tekenen. Uiteindelijk werd het ook nog 7-0 door invaller Abate Nyamsi in de 82e minuut.
En zo floot de rustig leidende arbiter v/d Kerhof in de 90e minuut voor het einde. Einduitslag 7-0

Zaterdag as 10 oktober de uitwedstrijd in Maarn, ook zonder publiek. SVMM – FC Driebergen aanvang 14.30.