Zomerfitness voor leden FCD

Een heel seizoen heb je lekker gespeeld en was je (hopelijk) topfit. Echter, wat ga je deze zomer ondernemen om ook het nieuwe seizoen weer in top conditie op het veld te verschijnen? Hardlopen, zwemmen, fietsen?? Of wil je wellicht gebruik maken van een fantastisch aanbod dat wij alle leden van FC Driebergen namens Hoenderdaal mogen aanbieden? In de maanden juni, juli en augustus kan je voor slechts € 29,95 per maand onbeperkt gebruik maken van alle fitnessfaciliteiten inclusief de verschillende groepslessen. Als klap op de vuurpijl hoef je gedurende deze periode als FC Driebergen lid geen inschrijfgeld t.w.v. € 25,- te betalen!

Hoenderdaal beschikt over zeer moderne fitnessapparatuur en een team van gediplomeerde trainers die jou graag helpen om topfit het nieuwe seizoen te starten. Meer informatie over Hoenderdaal kun je vinden op www.healthcenterhoenderdaal.nl. Meld bij je eventuele inschrijving dat je lid bent van FC Driebergen en profiteer van ruim € 85,- korting!

Uiteraard kan je ook eerst een gratis proefles nemen. Bel zowel voor een gratis proefles als voor een intakegesprek (tijdens deze afspraak wordt een programma voor je opgesteld) met de fitnessafdeling van Hoenderdaal via 0343-529333! Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen en voor leden die reeds lid zijn van Hoenderdaal fitness.