Zondag 2 bekert door….

Wederom een zondag met prachtig weer en een heerlijke kunstgrasveld zonder rubber. Dit affiche schotelde onze tegenstander ons voor uit ’t Goy. We waren niet op oorlogssterkte maar dat bleek vandaag ook niet nodig bleek later. We begonnen rustig en konden onze tegenstanders vastzetten op hun eigen helft. Pas na 20 minuten konden wij juichen, Daan gaf de bal loepzuiver op het hoofd van Lambert en de bal verdween prachtig in de bovenhoek 0-1. Dit was ook tevens de ruststand.

Na rust hetzelfde laken een pak. In dit geval had ik wel een hoofdkussen kunnen meenemen want er was niets te doen achterin. Wij vielen aan en de spaarzame aanvallen van ’t Goy kon je tellen met 1 duim.

De goal van Fred was een hoogstandje. Bal werd voorgegeven door Fedde (2x assist) en Fred liet hem achter zijn standbeen tegen zijn chocoladebeen aanvallen zodat deze achter de keeper in de goal viel. Gelukkig toch nog een hoogstandje deze middag!

Hierna hebben wij nog een kansje of 30 gemist voordat Daan eindelijk het vonnis voltrok voor onze tegenstanders met 2 doelpunten. 0-4.

Voor diegene die het niet geloven heb ik wat foto’s om te bekijken.