Zondag 3 wederom met lege handen

Aan het weer lag het niet. Het was een prachtige zonnige zondagmorgen en heerlijk om de spreekwoordelijke wei te betreden. Onze tegenstanders (Voorwaarts) vond dit ook en was al stevig aan het warmlopen toen wij het veld betraden. Slecht vooruitzicht want ze liepen op onze helft warm. Noem het bijgeloof maar onze helft afstaan is een slecht voorteken.

Afijn we begonnen stipt op tijd onder leiding van de altijd strak fluitende arbiter Dhr van Barneveld die vandaag wederom een goede wedstrijd floot. Onze tegenstanders waren ook vandaag weer een stuk jonger en probeerden ons van de 1e minuut al vast te zetten. Dat lukte gedeeltelijk maar als we ons eronderuit konden voetballen dan kwamen we gevaarlijk voor de goal van Voorwaarts. Zo ook in de 15 minuut. Michel stoomde met de bal op en passte deze naar Jeroen die vervolgens de bal weer met een mooi boogbal bij de 2e paal bracht. Daar stond Michel te wachten en hij kon met een geplaatste kopbal de bal tegen het net koppen. 1-0. Voorwaarts toonde veerkracht door nog binnen de 5 minuten de 1-1 aan te tekenen. Dit was een domper van jewelste en voordat we de teleurstelling hadden verwerkt hadden onze tegenstanders er nog 2 bijgeprikt. Net voor de rust maakte Jeroen er 2-3 van maar lang konden we er niet van genieten want ietsje later maakte Voorwaarts er 2-4 van. Wat een domper!

In de rust vielen er hier en daar harde woorden over onze instelling hoe we de wedstrijd speelden. Beetje frustratie is goed om dat te uiten als zich dat maar vertaald naar een betere instelling 2e helft. We hadden de opstelling iets aangepast om meer druk te kunnen uitoefenen. We begonnen goed en drukte onze tegenstanders terug tot in zijn eigen 16 meter. Kansen waren er voor Michel en Kevin maar de grootste kans was voor Jeroen die de bal op de paal kopte. De bal wilde er niet in en dat Voorwaats nog scoorde was niet meer dan een formaliteit. Na 90 minuten en een hoop ergernis, zweetdruppels en vermoeide benen stond er 2-5 uitslag op het scorebord.

Gelukkig hebben we de foto’s nog!. Waarvoor dank Johan!