Zure nederlaag voor MO15-1 in Nieuwegein

Op de training zag het er nog zo mooi uit en werd er uitgekeken naar Vreeswijk uit.
Thesio ICT Professionals

Uit in Nieuwegein tegen Vreeswijk trad MO15-1 aan zonder aanvoerster en middenveldbreekster Maria plus gatendichtloopster Sarah en dat was te merken. Vreeswijk was bij elke uitbraak gevaarlijk terwijl FC DRIEBERGEN een overwicht en kansen had.

Invalkeepster Jasmijn had hierdoor in het eerste kwart niets te doen hoewel bij één uitbraak de snelle linksbuiten de bal net naast schoot. FC DRIEBERGEN had des te meer kansen voor bijvoorbeeld Isabel, Jessie, Kiki en Margot . De bal wilde er echter niet in.

Langzaam kwam Vreeswijk er beter in en opeens was het 1-0. Nu waren er over en weer mogelijkheden. Uit een verre vrije trap maakte Jessie gelukkig vrij snel de 1-1. Berber en Phine waren daarna nog dichtbij de 1-2.

Na de rust ging het gelijk op met mogelijkheden aan beide kanten. Weer wist Vreeswijk als eerste te scoren. En weer maakte FC DRIEBERGEN dit keer door Phine gelijk. Daarna lukte het Vreeswijk op een identieke manier 3-2 te maken.

FC DRIEBERGEN drong aan, kreeg kansen van Jessie, Sonne, Margot en weer Jessie maar de keepster van Vreeswijk hield alles tegen of zag in de kluts ballen gestopt worden. Ook Jasmijn had nog een paar reddingen en opeens was het voorbij.

Helaas dus een nederlaag waar minimaal een gelijkspel mogelijk was. Maar dat was vorig week andersom dus soms zit het mee en nu een beetje tegen.

Volgende week tegen Houten thuis hopelijk weer compleet en meer succes.