F9 speelt spannende wedstrijd bij CDW

We waren er bijna allemaal,alleen Amine ontbrak . We speelden 8 tegen 8. Illias stond de eerste helft op doel en stond daar zijn mannetje. CDW had een paar momenten , dat ze misschien konden scoren, maar Illias hield de ballen eruit.

De eerste helft konden we, door met elkaar over te spelen, 2-0 maken. De eerste werd gemaakt door Martijn en de tweede ging er in door een penalty, genomen door Redouan. We gingen de rust in met 2-0.

De 2e helft hadden we Redouan op goal staan. En het leek wel of onze jongens dachten dat ze er al waren. CDW kwam terug met 2-1, het was een heel mooie schot, langs de paal, het doel in. Redouan dook de goeie hoek raakte de bal nog met zijn vingertoppen, maar was net te kort. CDW kreeg steeds meer bal bezit en kon vaker opnieuw bij ons doel komen. Het werd 2-2.

Onze jongens werden weer wakker en gingen weer ten aanval . Nusret kon 3-2 voor FC driebergen maken. Helaas net in de laatste twee minuten kon CDW 3-3 maken.

Het was een spannende wedstrijd en leuk om naar te kijken.